Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek büyük borçların altında ezileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmek ticaretinin gelişeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments