Rüyada bacağı kesilmek

Rüyada bacağı kesilmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, darlık içine düşeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada bacağı kesilmek gördüyseniz:

  • İş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşı cinsten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kesilmesi görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek ona kavuşacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulur.

Rüyada bacak kesilmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek zor bir dönem geçirileceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments