Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bolluk içine olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulur.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, eski enerjisini bulacağına delalettir.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments