Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak kesilmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada bacağı kesilmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının kesildiğini görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret eder.

Rüyada bacakları kesilmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments