Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada bacağın kesilmesini görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek çektiği yokluğun unutulacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada yakınının bacağının kesildiğini görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments