Rüyada bacağının kesileceğini görmek

Rüyada bacağının kesileceğini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, hem itibar edineceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesileceğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek içini açmaya karar vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek gergin olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments