Rüyada eşini mezarda görmek

Rüyada eşini mezarda görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini mezarda gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada eşinin mezarını görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini mezara gömmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eşini mezarda görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek başarılarının devam edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinin mezarını görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini mezara koymak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulur.

Rüyada mezar eştiğini görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments