Rüyada eşinin mezarını görmek

Rüyada eşinin mezarını görmek erken evlilik yapacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin mezarını gördüyseniz:

  • Hayatınızda belli şeylerin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin mezarını kazmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eşinin mezarını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin mezarını görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada eşini mezarda görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini mezara gömmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına inanılır.

Rüyada eşini mezara koymak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar eştiğini görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments