Rüyada eşini mezara koymak

Rüyada eşini mezara koymak geçim kaygısı duymayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada eşini mezara koymak gördüyseniz:

  • Yanlış para transferleri, kayıp makbuzlar veya yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Rüyada eşini mezara koymak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara cenaze koymak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü mezara koymak birçok dedikoduya maruz kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işarettir.

Rüyada canlı mezara koymak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına alamet eder.

Rüyada mezara taş koymak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada mezara para koymak yüksek makamlara geleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada mezara ekmek koymak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments