Rüyada mezar eştiğini görmek

Rüyada mezar eştiğini görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mezar eştiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Rüyada eşinin mezarını görmek onların bir adım önüne geçeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini mezara gömmek kötü duygularını yeneceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini mezara koymak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, maddi zararın büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini mezarda görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin mezarını kazmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş eşinin mezarını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işarettir.

Rüyada mezar eştiğini görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments