Rüyada eşinin mezar taşını görmek

Rüyada eşinin mezar taşını görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada eşine taş atmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada mezarlık taşı görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, aniden evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşına basmak hayırlı bir yola çıkılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada renkli mezar taşı görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments