Rüyada eşini mezara gömmek

Rüyada eşini mezara gömmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini mezara gömmek gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada eşini mezara gömmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini mezara gömmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüyü mezara gömmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada babayı mezara gömmek zaferlere doymayacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mezara altın gömmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi mezara gömmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Rüyada mezara bebek gömmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara bişey gömmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, güzel huylarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments