Rüyada erkek parfümü sıkmak

Rüyada erkek parfümü sıkmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Rüyada erkek parfümü sıkmak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Rüyada erkek parfümü sıkmak kafasının boşalacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada birine parfüm sıkmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işarettir.

Rüyada oda parfümü sıkmak parasını ve malını kaybedeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak yaşamdan istediklerini alacağına, bir ömür olacağına işarettir.

Rüyada parfüm sıkmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kendine parfüm sıkmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments