Rüyada kendine parfüm sıkmak

Rüyada kendine parfüm sıkmak asosyal bir insan haline geleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, zengin olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak kazancını artıracağına, ona şifa olmayacağına tabir olunur.

Rüyada oda parfümü sıkmak rahat şekilde yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada birine parfüm sıkmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalettir.

Rüyada parfüm sıkmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada eve parfüm sıkmak rızık eksikliği yaşayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek parfümü sıkmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments