Rüyada başkasına parfüm sıkmak

Rüyada başkasına parfüm sıkmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Rüyada parfüm sıkmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Rüyada erkek parfümü sıkmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, işlerinin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak evinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına inanılır.

Rüyada birine parfüm sıkmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments