Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada güzel parfüm koklamak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm kokladığını görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm koklamak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada erkek parfümü koklamak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oda parfümü sıkmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine parfüm sıkmak başarılı bir kişi olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulur.

Rüyada erkek parfümü sıkmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments