Rüyada parfüm sıkmak

Rüyada parfüm sıkmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, zor durumda kalınacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır.

Rüyada çok parfüm sıkmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eşlerin boşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine parfüm sıkmak heveslerinin biteceğine, doğru karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak hile ile mal elde etmeye, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret eder.

Rüyada birine parfüm sıkmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada eve parfüm sıkmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak ancak yılmayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak ruhlarına mevlit okutacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments