Rüyada başkasının parfümünü sıkmak

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulur.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulur.

Rüyada oda parfümü sıkmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada birine parfüm sıkmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada eve parfüm sıkmak büyük bir ikilemde kalacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada üzerine parfüm sıkmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalettir.

Rüyada parfüm sıkmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, başarıya giden yollarını açacağına tabir olunur.

Rüyada çok parfüm sıkmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments