Rüyada birine parfüm sıkmak

Rüyada birine parfüm sıkmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada başkasının parfümünü sıkmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm sıkmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet eder.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başkasına parfüm sıkmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada çok parfüm sıkmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kendine parfüm sıkmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine parfüm sıkmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments