Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, daha iyi anlaşır olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, moralinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kızın dudağından öpmek işlerine dört elle sarılacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eşini dudaktan öpmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments