Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek çok hayırlı günler görüleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek onurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek afiyete ereceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarından öpmek dostlardan zarar görüleceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments