Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek hasta olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dudaktan öpmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments