Rüyada arkadaşının dudağından öpmek

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayırlı terfiler alınacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, işe ve aşa kavuşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek kısmet bolluğu yaşanacağına, refaha erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalet eder.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iyi halini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments