Rüyada erkekle dudaktan öpmek

Rüyada erkekle dudaktan öpmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın, anlaşmalarınızın veya maddi şeylerin üzerinden geçebilir istediğiniz şeylere sahip bir kişiyle tekrar bağlantı kurma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek hasretlerin biteceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek hedeflere ulaşamayacağına, makbul olan şeylere inanılır.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments