Rüyada bir erkeği dudağından öpmek

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek sıkıntılara neden olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek feraha ermeye, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek başa iş açacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments