Rüyada erkeği dudağından öpmek

Rüyada erkeği dudağından öpmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tamamen içine kapanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, uygulayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek işlerin günden güne artacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments