Rüyada ellerinde kına görmek

Rüyada ellerinde kına görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinde kına gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin eline kına sürmek çok büyük mutluluklar tadacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Rüyada kendi elini kınalı görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada birinin eline kına yakmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments