Rüyada ele ayağa kına yakmak

Rüyada ele ayağa kına yakmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sorunların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada ele ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına kına yakmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak güzel ve doğru işler yapacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments