Rüyada el ve ayağa kına yakmak

Rüyada el ve ayağa kına yakmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşmanız durumunda işe yarayan sonuçlar elde edilebilir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalettir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına tabir olunur.

Rüyada ele ayağa kına yakmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak kazancın her daim artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa kına yakmak daha çok kazanmaya başlayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments