Rüyada el ve ayaklara kına yakmak

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hanesine huzurun dolacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, başının ağrıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına kına yakmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa kına yakmak işinde başarılı olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada ayağına kına yakmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments