Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, tartışmaların sona ereceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek eline kına yakmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada erkek elinde kına görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek iş projelerinin gerçek olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eli kınalı erkek görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri ayakları kınalı görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments