Rüyada birinin eline kına sürmek

Rüyada birinin eline kına sürmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, evi yoksa ev alacağına, işlerinde kara geçeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, eğleneceğine işarettir.

Rüyada birinin eline kına sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin eline kına sürmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada kına eline sürmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Rüyada tırnağa kına sürmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada yüze kına sürmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Rüyada saça kına sürmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne kına sürmek yaşamının uzun olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada alnına kına sürmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başa kına sürmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments