Rüyada erkeğin eline kına yakmak

Rüyada erkeğin eline kına yakmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda beklentileriniz karşılanmayabilir veya istekleriniz yerine getirilmeyebilir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada erkek eline kına yakmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalet eder.

Rüyada eline kına yakmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada kına eline yakmak hayallerinin de yarım kalacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol ele kına yakmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulur.

Rüyada ellerine kına yakmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments