Rüyada birinin eline kına yakmak

Rüyada birinin eline kına yakmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işarettir.

Rüyada birinin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Rüyada elle kına yakmak hayallerin gerçekleştirileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Rüyada sağ eline kına yakmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerime kına yakmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakmak hayırlı günler yaşayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ele kına yakmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments