Rüyada kendi elini kınalı görmek

Rüyada kendi elini kınalı görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, verimin her geçen gün artacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, kazancını iki kat arttıracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi elini kınalı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eli kınalı olmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada elle kına yakmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işarettir.

Rüyada iki ele kına yakmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi elini kınalı görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Rüyada ellerime kına yakmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kına eline görmek ortamın bir hayli gerileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments