Rüyada elleri kelepçelenmek

Rüyada elleri kelepçelenmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek kıtlığın meydana geleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı yorulur.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek onlara çok bağlı olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza inanılır.

Rüyada elleri kelepçelenmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments