Rüyada ellerini kelepçeli görmek

Rüyada ellerini kelepçeli görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerini kelepçeli gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala inanılır.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulur.

Rüyada elleri kelepçeli görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada elleri kelepçelenmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek yılmayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments