Rüyada birini elleri kelepçeli görmek

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada birini elleri kelepçeli gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada elleri kelepçeli görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, başarıların çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek yüzünün hep güleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kelepçe görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına işarettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yıldız

Selamünaleyküm merhaba rüyamda amcamı elleri kelepçeli ölmüş babamın evinde gördüm