Rüyada elleri kelepçeli birini görmek

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, gözyaşına boğulacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek allah’ın yolundan gideceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada elini kelepçeli görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments