Rüyada ellerinde kelepçe görmek

Rüyada ellerinde kelepçe görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinde kelepçe gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada elini kelepçeli görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işarettir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, isteklerini yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine inanılır.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments