Rüyada eli yara olmak

Rüyada eli yara olmak hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, düzeninin bozulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya işarettir.

Rüyada eli yara olmak gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada elinin yaralandığını görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Rüyada eli yaralanmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada ellerinde yaralar görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Rüyada elinin yara olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eli yara olmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek kişinin yasa düşeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments