Rüyada sol elinin yaralandığını görmek

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, rakiplerine yenileceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük paralara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elinde yara görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada sol omuzda yara görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elde yara görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada sol bacakta yara görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayallerinin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sol ayakta yara görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elinden yaralanmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sol göğsünde yara görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments