Rüyada elinin yaralandığını görmek

Rüyada elinin yaralandığını görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, helal ekmek yiyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek büyük işlere imza atacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde yara olduğunu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada el üstünde yara görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eli yaralanmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin yara olduğunu görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek aileden ayrı kalınacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada el yarası görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli yüzü yara görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments