Rüyada eli yaralanmak

Rüyada eli yaralanmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Rüyada eli yaralanmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada elinin yaralandığını görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri yara görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Rüyada eli yara görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada sol elinde yara görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada elin üstünde yara görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments