Rüyada elinin yara olduğunu görmek

Rüyada elinin yara olduğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, akıl vereceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada ellerini yara içinde görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada el üzerinde yara görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada eli yaralanmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli yara görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada elinde yara olduğunu görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada elinde yara görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, mallarının artacağına tabir olunur.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments