Rüyada ellerinde yaralar görmek

Rüyada ellerinde yaralar görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinde yaralar gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada eli yüzü yara görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, allah’ın sevgili kullarından olduğuna inanılır.

Rüyada el yarası görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek hayırlı bir karar verileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada eli yaralanmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hastalıklarını yeneceğine işarettir.

Rüyada ellerinde yara görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada eli yara görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments