Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, umutların yıkılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada ellerinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada el bileğinde yara görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elleri yara görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulur.

Rüyada sol elinde yara görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü yara görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada elin içinde yara görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elinde yara görmek yükünün azalacağına, tatsız haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments