Rüyada elinde yara çıktığını görmek

Rüyada elinde yara çıktığını görmek zorluklarını aşacağına, gönül kapılarının açılacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada elinde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında yara çıktığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, güven kaybı yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments