Rüyada el tırnağı kesmek

Rüyada el tırnağı kesmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, işlerin de yolunda gideceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, enerjisini toplayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada el tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Uzaktaki kişilerin sorunlarıyla ilgilenilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada el tırnağı kesmek üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek üstün başarılar alacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulur.

Rüyada el tırnaklarını kesmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağını kesmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments