Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren başlıklarda veya genel olarak maddi açıdan farklı olanaklar, destekler ya da fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı kesmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü tırnağı kesmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işarettir.

Rüyada kendi tırnaklarını kesmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments